Nema boljeg načina za pripremu povrća nego korištenjem kuhala od bambusa!
Metoda kuhanja na pari je jedna od najzdravijih metoda kuhanja jer najviše nutrijenata i minerala ostane sačuvano u vašem povrću. Isto tako za kuhanje na pari ne treba nikakva masnoća ili ulje. Osim povrća, u kuhalu od bambusa možete kuhati ribu, školjke, meso i rižu.
Kuhalo od bambusa je dizajnirano tako da idealno odgovara za postavljanje iznad woka ili tave sa kipućom vodom i kuhanju namirnica na pari. Bambus kao prirodni materijal dopušta cirkulaciju pare ali će također dopustiti da ispari te se stoga manje vlage skuplja unutar posude tijekom kuhanja. S ovim kuhalom također možete kuhati na više razina.
Možete kuhati zajedno meso i povrće tako da povrće stavite na donji plato, a ribu ili morske plodove na gornji plato
Kuhalo od bambusa je isto tako vrlo atraktivno pa u njemu možete poslužiti hranu, i time ne zaprljati puno posuđa. Sa pravilnim čišćenjem i njegom Vaše kuhalo od bambusa možete koristiti mnogo godina.
Želimo Vam mnogo ukusnih jela skuhanih u kuhalu od bambusa .
https://www.okusi-azije.hr/neprehrambeni-artikli/https-www-okusi-azije-hr-neprehrambeni-artikli-kuhalo-na-paru-html.html
Nema komentara:
Objavi komentar