petak, 19. srpnja 2013.

Crveni curry piletina ili svinjetina

Crveni curry piletina ili svinjetina

340 g pilećeg filea ili svinjetine bez kostiju
1 žlica crvene curry paste
300 ml kokosovog mlijeka
1 žličica paste od češnjaka
1 žličica paste od đumbira
1žlica smeđeg šećera
1 crvena paprika
¾ šalice mahuna
sol prema ukusu

Sve potrebne namirnice možete pronaći na www.okusi-azije.hr


U zdjeli pomiješajte crvenu curry pastu, kokosovo mlijeko i šećer. Prebacite u duboku tavu ili posudu i na srednjem plamenu kuhajte miješajući oko 10 minuta. Umiješajte sitno nasjeckanu piletinu ili svinjetinu te kuhajte još 5 – 7 minuta. Dodajte pastu od češnjaka i pastu od đumbira i tanko narezanu papriku te mahune. Kuhajte dok piletina ili svinjetina nije gotova.


Dobar tekl!


Nema komentara:

Objavi komentar