ponedjeljak, 6. svibnja 2013.

Tajlandska piletina s crvenim curryem


Tajlandska piletina sa crvenim curryem


Priprema: 10min.
Kuhanje: 10 min.

 2 žlice maslinovog ulja
 400 g pilećeg filea narezanog na trakice
 1 žlica crvene curry paste
 1 šalica narezanih tikvica
 1 crvena paprika narezana na trakice
 1/2 šalice narezane mrkve
 1 luk
 1 žlica kukuruznog škroba
 400 ml kokosovog mlijeka
 listići peršina

U dubokoj tavi ili woku zagrijati ulje te dodati piletinu narezane na trakice, kuhati i miješati oko 3 minute. Dodati crvenu curry pastu, narezane tikvice ,crvenu papriku, mrkvu i luk. Miješati nekoliko minuta.
Kukuruzni škrob otopiti u kokosovom mlijeku te dodati u tavu. Zakuhati te pirjati još minutu. Netom prije serviranja posuti listićima peršina.

Nema komentara:

Objavi komentar