Tajlandska
piletina sa crvenim curryem
Priprema:
10min.
Kuhanje:
10 min.
2 žlice maslinovog ulja
400 g pilećeg filea narezanog na trakice
1 žlica crvene curry paste
1 šalica narezanih tikvica
1 crvena paprika narezana na trakice
1/2 šalice narezane mrkve
1 luk
1 žlica kukuruznog škroba
400 ml kokosovog mlijeka
listići peršina
U
dubokoj tavi ili woku zagrijati ulje te dodati piletinu narezane na trakice,
kuhati i miješati oko 3 minute. Dodati crvenu curry pastu, narezane tikvice
,crvenu papriku, mrkvu i luk. Miješati nekoliko minuta.
Kukuruzni
škrob otopiti u kokosovom mlijeku te dodati u tavu. Zakuhati te pirjati još
minutu. Netom prije serviranja posuti listićima peršina.
Nema komentara:
Objavi komentar